Skip to main content
Nieuws

Eindeseizoensfeest 8 juni

By 8 mei 2019november 15th, 2019No Comments

Onze Poperingse basketvereniging houdt er aan het seizoen feestelijk af te sluiten. We hebben al enkele jaren de traditie dat onze jeugdploegen het in een wedstrijdje tegen hun ouders opnemen. Tijdens het seizoen stonden de beste stuurlui ‘soms’ aan wal, aan hen nu te bewijzen dat ze het zoveel beter kunnen dan hun ‘kids’. ‘s Avonds sluiten we af met een feestelijke BBQ (vanaf 18.30 uur), maar ook wie enkel en alleen naar de wedstrijden /of enkel en alleen naar de BBQ komt, is van harte welkom. Alles gaat door op 8 juni in het prachtige kader van ‘Monsalvaet’ in Westouter (Schomminkelstraat)

Wedstrijdjes vanaf 13u30!

Wie ’s avonds deelneemt aan de BBQ moet vooraf wel inschrijven. De BBQ kost 17 euro (één aperitef inbegrepen). Voor de jongeren zijn broodjes met worst voorzien tegen een zeer democratische prijs. We verwachten uw inschrijving ten laatste op 3 juni. (marcvankemmel@belgacom.net / Tel. 0474 62 20 14)

We appreciëren ten zeerste jullie aanwezigheid.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.