Skip to main content

Basket Poperinge kon  de provinciehoofdstedelingen geen strobreed in de weg leggen, daarvoor was het klasseverschil te groot. Kapitein Hoflack opende in een goed gevulde sporthalle wel de score met een driepunter, maar nadien maakte Avanti er eenrichtingsbasket van. Het moet gezegd dat de thuisploeg zich voor de rust wel heel gewillig naar de slachtbank liet leiden. De 13 – 60 ruststand spreekt boekdelen!

Na de pauze toonde Basket P. zich toch een stuk weerbaarder en kon het team van coach Pascal Maes (die zijn overeenkomst met twee jaar verlengde in de Hoppestad) zelfs in het vierde quarter gelijke tred houden met een oppermachtig Brugge, dat zijn status van ongeslagen leider alle eer aandeed.

Het weekje rust zal  Poperinge One zeker deugd doen en hopelijk voor voldoende energie zorgen om tegen Sijsele eindelijk nog eens van de overwinning te kunnen proeven.

Speelden: Verdure 0, Van Elslander 11, Noppe 8, Hoflack 3, Parmentier 5, Bruynsteen 8, Pieters 8, Boone M. 0, Vervenne 0, Maes 2, Delameillieure 5

Q1 9/32, Q2 4/28, Q3 14/22, Q4 23/23