Skip to main content

Voor onze coach was het opnieuw puzzelen . Noodgedwongen voegde hij twee kadetten toe aan zijn selectie die de match evenwel niet konden volmaken om met hun eigen team op verplaatsing te spelen . Vorige week betrapte hij zijn ploeg op te laks en gemakkelijk spel .

Deze week was het al stukken beter . De bezoekers speelden evenwel dat beetje agressiever om de match naar zich toe te trekken . Dit vertaalde zich bij Kortrijk in een aantal steals en een hogere foutenlast waaronder twee technische en een onsportieve fout . De bezoekende coach

zat daar voor een deel tussen met een paar nummertjes langs de lijn . In het eerste quarter was er evenwel niets aan de hand . Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd met een 16 – 16 . In het tweede quarter ging het helemaal verkeerd met 8 – 17 verlies . In de kleedkamers kreeg ons team wellicht een donderspeech over zich heen want in het derde spel keerde het spel zich totaal met 22 – 8 winst . Wat Poperinge kan , kunnen wij ook dachten de Spurs en ze voegden de daad bij het woord met maar liefst 5 – 24 in het laatste quarter . Onze juniores zakten hierbij fysiek en mentaal totaal door het ijs . De kleine voorsprong die we hadden na het derde quarter verloren we met erg duidelijke cijfers in de eindsprint . Na het verlies van vorige week opnieuw een ontgoochelend resultaat tegen een ploeg die we gezien de resultaten van vorige jaren normaal aankunnen .