Skip to main content
In de voorbereidingswedstrijd hadden we het erg moeilijk tegen een grote en krachtige bezoekende ploeg. We verloren toen met 52 – 36.
Enkele van onze spelers ontbraken door blessure of communiefeest, maar niet geklaagd, met Cyriel, Jasper, Arhur, Léon, Tim, Thor, Victor, Emiel, Rens, Warre en Mathis had coach Jean-Pierre Ruyssen nog een ruime spelersgroep.
De U14 startten furieus en speelden met lef en durf tegen de Ieperse tegenstander. (24 – 8 na het eerste quarter. Het tweede quarter vlotte minder, vervangingen waren hier de reden. De coach wou iedereen laten spelen zodat de spelers kunnen groeien door wedstrijden te spelen. We verloren dit quarter met 11 – 13 en de ruststand was 35 – 21.
De derde periode was duidelijk weer voor de Hoppejongens (16 – 6), de bezoekende coach dreigde toen even het terrein te verlaten omwille van de leiding.
Het vierde quarter was weer voor de bezoekers (9 – 14). De coach wil alle spelers op hetzelfde niveau krijgen, maar dit vraagt tijd.
De inzet was er, verdedigend is er nog veel werk aan de winkel … maar eerst was het toch even genieten van deze mooie zege.