Skip to main content

Na een moeilijke start (0-8) leek het een zware wedstrijd te worden, maar Poperinge kon in het eerste kwart toch nog wat milderen. Langs beide kanten werd er moeilijk gescoord, wat resulteerde in een 13-18 tussenstand op het einde van dat kwart.

Tijdens het tweede kwart toonde Poperinge zijn vechtlust. Bovendien gingen de eerste 11 vrijworpen van Aarschot verloren en zo knokten onze U16’s zich langszij. Aan de rust stond het dan ook 36-36.

De start van het derde kwart was indrukwekkend, in een mum van tijd was het 43-36, helaas viel Poperinge toen aanvallend stil. Niets lukte nog en bij 47-47 was alles opnieuw te herdoen. Ook op het einde van het derde kwart was het verschil minimaal, 57-56 na nog een aantal heel mooie en snelle korven van zowel de bezoekende als de thuisploeg

En zo leken we af te stevenen op een superspannend slot van de match. Helaas toonde Aarschot zich net dat tikkeltje efficiënter in die laatste minuten van de wedstrijd en kon Poperinge aanvallend niets meer klaarmaken. Aarschot eindigde de wedstrijd met een mooie 0-7, waardoor Poperinge teleurgesteld moest afdruipen (66-73 eindstand).