Skip to main content
Na het verlies van vorig weekend en enkele bijsturingen van coach Pascal is Poperinge klaar om te vechten voor de overwinning. Met een voltallige ploeg en een aanvulling van U16 start Poperinge aan de match. De korf vinden blijkt in het eerste quarter al moeilijk te zijn langs beide kanten maar Poperinge slaagt er toch in om een kleine voorsprong uit te bouwen: 13-8.
In het tweede quarter loopt het vlotter en vergroten we onze voorsprong, met een degelijke quarterstand van 17-12 gaan we de rust in met een voorsprong van 10 punten.
De match moet dus nog altijd definitief beslist worden in de tweede helft. Na het uitvallen van onze guard door last aan de knie spelen we verder met  8 spelers. Het derde quarter resulteert in een quasi gelijke score van 14-12.
Het vierde quarter moet dus alles beslissen. Met mooi samenspel van de ganse ploeg lopen we verder uit en bevestigen we onze zege van 20 punten, Q4 15-7.
Poperinge kan de winst in eigen huis houden en behaalt zo zijn 2e seizoensoverwinning.Scoorden: Boone: 10, Gelein: 0, Paris: 3, Vanrenterghem: 0, Neuckens: 5, Maerten: 8, Olivier: 5, Nachtergaele: 21, Morlion: 7