Skip to main content

De Lammertyn boys blijven verder ongeslagen (14 op 14) en vandaag ging grote broer uit Ieper voor de bijl.  Melco heeft een goede ploeg en verloor onlangs nog nipt van de 2de in het klassement.  Onze jongens waren dus gewaarschuwd.

Mollez won de opsprong van zijn 10 cm grotere opponent en Villers bedankte hem met een lay-up.  Het was hoodzakelijk Becuwe dat de score in Q1 voor zijn rekening nam. Q1 : 16 – 4

Mollez verdedigde zeer goed en met enkele steals en block-shots bediende hij zijn ploegmaten. Het duo Becuwe en Deprez bleven de score verder uitdiepen  We gingen rusten met 32 -16.
Na de rust begon het duo Becuwe en Debruyne elkaar goed te vinden en Q3 werd afgesloten met 48 – 24
In Q4 waren het vooral Mollez en Becuwe die verder de punten voor hun rekening namen en het eindsignaal bracht 62 – 34 op het bord.

We zagen vandaag een hecht, collectief ploegske dat een goede wedstrijd speelde.  Enig minpunt…. dat zich helaas al gans het seizoen herhaalt….we werken niet altijd efficiënt af!
Speelden en scoorden voor Poperinge :  Becuwe (24) – Mollez (14) – Debruyne (8) – Deprez (8) – Villers (6) – Verbeke (2) en Vanhove

Volgende week zijn we bye en dan gaan we onze kleuren verdedigen op Wytewa Roeselare

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.