Skip to main content
Voor de eerste match van dit nieuwe seizoen stonden we met een beperkt team van 6 spelers aan de start.
Al bij de opwarming was het duidelijk dat onze tegenstander vlot de weg naar het doel vond, maar dat hield ons niet tegen om van bij de start er ten volle tegenaan te gaan.
Het eerste quarter was het wat zoeken hoe we de, toch wel zeer rappe, tegenspelers te snel af konden zijn en vlot te scoren.  Eens ons team in het 2de quarter wat op in elkaar ingespeeld raakte, konden we een paar keer scoren op de fast break en ging de bal vlot rond met een paar heel mooie acties . Zo konden we even gaan rusten met een verdienstelijke tussenstand halfweg de match van 20 – 28.
Het traditietrouwe moeilijke 3de quarter zorgde voor te veel balverlies waardoor Kortrijk zijn voorsprong verder kon uitbreiden. Niettegenstaande de constante inzet van de hele ploeg, bleken we niet opgewassen tegen deze rappe jongens en ook onze afwerking onder de goal was wat minder dan in het 2de quarter
We probeerden nog op krachten te komen met druivensuiker en regelmatige wissels om de vermoeidheid tegen te gaan, maar helaas brak de veer en sloeg de fysieke vermoeidheid onherroepelijk toe. Maar niemand gaf op en we probeerden met volle inzet en het laatste restje kracht nog wat weerwerk te bieden.
Uiteindelijk sloten we de match af met 24-70 , waarbij we vooral de mooie acties van de eerste helft onthouden en leren uit de 2de helft om volgende week beter te doen. We kennen intussen de werkpuntjes voor de komende trainingen en kijken uit naar de volgende match met vernieuwde krachten !

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.