Skip to main content

In de laatste match van een slopend seizoen kon BBC rekenen op zijn volledige kern, wat 7 spelers betekent. Racing Brugge daarentegen was met volledige bezetting en toonde zich ook erg gebeten, wat zich direct in het eerste quarter vertaalde in een 12 – 20 stand. De thuisploeg kwam maar niet tot scoren (slechts 3 fieldgoals van Esprit en Hoflack aan een afwerking van 12 procent)
Het tweede kwart werd zowaar nog slechter, waarbij de bommen van de bezoekers zoetjes binnenvielen en Racing dit kwart afgetekend won. (11 – 34)

Na de rust werd er uit een ander vaatje getapt en de hoppeploeg vond de weg naar doel terug. Pieters manifesteerde zich onder de korf, gesteund door de afscheidnemende Tierssoone. BBC nam
deze periode met 17-12 dan ook voor zijn rekening. Toen Vanelslander een bom lukte in de start van de vierde periode was de toon gezet. De Hoppeplukkers waren bereid hun vel duur te verkopen en vochten op alle mogelijke manieren terug. De opgebouwde voorsprong was echter te groot en Brugge sloot het seizoen af met een verdiende zege.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.