Skip to main content

Een druk basketweekend voor coach Coudyser en BBC Two. Dat dit weekend voor de tweede maal het veld op moet voor de beker van West-Vlaanderen. Tegenstander vandaag: Zedelgem Lions B.
Zedelgem (4e Prov) start aan de wedstrijd met een 5 punten voorsprong. Lang kan het deze voorsprong niet aanhouden want het is Poperinge dat een verschroeiende start neemt in het eerste quarter en Zedelgem meteen langszij passeert.
Het tweede quarter zien we hetzelfde spelbeeld. Hoewel Zedelgem B naar een zonedefense grijpt kan het ook hiermee geen halt toe roepen aan het snedig basket dat de Hoppeplukkers op het parket brengen. In de rust kijkt coach Coudyser dan ook tevreden terug op de eerste helft.
In de tweede helft lijkt de verdediging van de lions beter georganiseerd. Ook hier vinden de Hoppeplukkers een antwoord op en laten ze niet na de score nog wat aan te dikken.
Nadat de younsters ook hun duit in het zakje doen kan de wedstrijd worden afgesloten met een ruimte 88 – 57 score.
Volgende week wacht nog een laatste bekerwedstrijd tegen Zwevegem-Deerlijk.

Jens Feryn 11 – Nicolas Jacques 2 – Thomas Gouwy 18 – Ringo Vandenberghfe 4 – Simon Bruynsteen 30 – Jeroen Bloes 0 – Willem Nachtergaele 3 – Bert Verhaeghe 8 – Siebe Bruynsteen 12

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.