Skip to main content
Poperinge blijft ongeslagen in het nieuwe jaar en Knokke-Heist zou daar in principe geen verandering in mogen brengen. De thuismatch werd gewonnen met 25 punten. De uitslagen zijn dus goed maar met de ploeg gaat het wat minder. Vorig weekend verloor Pops ook nog Maekelberg bovenop de al reeds lange lijst afwezigen. Gelukkig staat er heel wat jong talent klaar om de ploeg te vervolledigen, Gelein, Pattyn en Bloes stonden klaar om de ploeg aan de overwinning te helpen.
De bezoekers namen de wedstrijd meteen in handen en lieten er weinig twijfel over bestaan dat ze de drie punten mee naar huis gingen nemen. Ondanks vele missers onder doel kon het via uitstekend afgewerkte vrijworpen al vroeg op voorsprong komen. Een alweer ijzersterke Feryn toonde nog maar eens dat hij een maatje te groot is voor deze reeks en scoorde naar hartenlust. Knokke-Heist dacht naar het einde toe even terug te komen, maar Pops toonde meteen weerwerk en liet niet gebeuren. Eindstand: 64-81.
Zondag krijgt de hoppeploeg Middelkerke op bezoek, de nummer vijf in de stand, en coach Van Elslander zal zeker kijken om de winstreeks verder te zetten.