Skip to main content
Het eerste quarter start Poperinge sterk. De bal gaat goed rond en zo worden makkelijke, open kansen gecreëerd. Er wordt ook optimaal afgewerkt (vooral vanuit de corner. Ook de rebounds zijn bijna allemaal voor Poperinge. Zo kan Poperinge het eerst quarter winnen met een mooie 6-18 voorsprong.
Het tweede quarter gaat het wat moeizamer. De bal moeilijker rond, er wordt getwijfeld om naar de korf te gaan en Zwevegem Deerlijk slaagt er wel in goeie kansen te creëren. Poperinge kan de schade beperken maar verliest wel het tweede quarter met 14-13. Zo gaat Poperinge de rust in met 11 punten voorsprong.
In het derde quarter mag Poperinge niet verzwakken en de thuisploeg niet in hun match laten komen. Dit gebeurt ook niet en Poperinge kan het 3de quarter welverdiend winnen. ( 5-24).
Het vierde quarter laat Poperinge meer steken vallen in verdediging. De overwinning komt gelukkig niet in het gedrang. Poperinge wint het vierde quarter met 15-20.
Speelden: Jari M. (5); Willem G. (4); Elias P. (8); Jarne V. (4); Rune N. (0); Bram M. (2); Jayden O. (16); Willem N. (24); Arne D. (4); Sfirre M. (8)