Skip to main content

Met 8 spelers (Victor, Warre, Rens, Thor, Mathis, Tim, Emiel en Jasper) trokken we naar Holstra Wevelgem-Moorsele. Door perikelen met hun elektronisch wedstrijdblad  vatte de wedstrijd met 20 minuten vertraging aan….. Coach Ruyssen vroeg voor de wedstrijd om aandacht te besteden aan de verdediging, vooral op de eerste paslijn en in de help. Aanvallend wou hij snelle balwisseling met goede harde passen, harde dribbel naar het doel en heel veel beweging. De Poperinge boys waren onmiddellijk goed op dreef tijdens het eerste quarter, met snelle fastbreaks en goed samenspel konden we aan het einde van het quarter een grote voorsprong uitbouwen van 19 punten.
Eerste quarter: 6 – 25

In het tweede quarter wisselde ik heel veel en spelers en liet de sterkhouders even op de bank. De bedoeling van me hierbij was om spelers die minder technisch sterk zijn of die minder durf hebben wat meer vertrouwen te geven. Dit lukte niet altijd even goed en was met vallen en opstaan. Toch wonnen we dit quarter weer 10 – 18
Ruststand: 16 – 43

Gedurende het 2de en het 3de quarter hebben we echt het gaspedaal ingedrukt door mooie fastbreaks te lopen. Scoren in 3 à 4 passen. Ons afstand shot lukte ook nu en dan. We heersten in de rebound en de rest was echt genieten. Iedereen kreeg ruime spelgelegenheid.
3de quarter: 6 – 32

4de quarter: 2 – 30

Eindstand: 24 – 105