Walk-over voor de thuisploeg die met volle ‘goeste’ aan de opworp verscheen. Vanrenterghem is out maar dat deerde Poperinge niet om de ganse match aan een hoog tempo te spelen. Een supersnelle Gelein bleek van meet af aan een gesel voor de bezoekende defensie. Bij de rust (50 – 22) was de match dan ook reeds gespeeld. Opmerkelijk was wel dat de bezoekers in de eerste helft 5 driepunters door de ring mikten. Na de pauze zat een moedig en sportief Eernegem (amper 6 spelers) door zijn beste krachten heen. De jongens van coach Cambier bleven er zin in hebben en scoorden in elk quarter minimum 25 punten. Bloes scoorde de century en bekroonde hiermee zijn sterke match.

Speelden: Van Kemmel 7, Gelein 22, Paris Y Lopez 12, Doolaeghe 10, Verhaeghe 10, Bloes 23, Vandenberghe 2, Vanhee, Pattyn 13, Lammertyn 6.