In de spannende wedstrijd tussen Basket Poperinge J16A en BBC Koksijde begon het team moeizaam. De fysieke tegenstand van Koksijde was moeilijk te breken doorheen de wedstrijd. Ook aanvallend liep het niet altijd even vlot waardoor Poperinge bijna de ganse wedstrijd op achterstand stond.

Toch gaf Poperinge de moed niet op. Met vastberadenheid en steun van het publiek wisten ze in de laatste 6 minuten van de wedstrijd de achterstand langzaam maar zeker te verkleinen. Het speltempo ging omhoog en de verdediging werd sterker. De spelers geloofden in hun kansen en vochten voor elke bal.

In de laatste minuten van de wedstrijd trok Poperinge het laken naar zich toe. Met enkele cruciale scores en een sterke verdediging wisten ze de wedstrijd om te keren. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in het voordeel van Poperinge, die met 65-56 zegevierde. Een mooie prestatie, die laat zien dat doorzettingsvermogen altijd loont!

Score: René Cailliau, 0, Liam Hullak 2, Dauwe Metsu 14, Léon Ruyssen 2, Jasper Couchez 14, Victor Leuwers 19, Emiel Dumelie 8 en Warre Christiaen 6.