Skip to main content

Een broedertwist stond op het programma, waarbij de broeders (Remi , en Jules ) Ryon het tegen elkaar opnamen in deze wedstrijd. Aanvankelijk kwam Poperinge gemakkelijk op voorsprong (4 – 9) door een gedreven Vanelslander, en vochten de bezoekers zich in verdediging voor wat ze waard waren. Q1: 20 – 16

Vanuxem profiteerde van de hem geboden kansen en loodste zijn ploeg weer langszij met een bom. Inside vond ook Pieters Stilaan zijn weg naar de korf, waardoor de hoppejongens met een veelbelovende ruststand (35 – 34), de kleedkamer introkken.

Na de rust misten de bezoekers totaal hun start en werd met een 8 – 0 meteen op achtervolgen verwezen, De kloof werd met geforceerde en gemiste pogingen alleen maar uitgediept, waardoor na Q3 (58 – 44) enkel een mirakel de wedstrijd nog kon doen kantelen. Maar met enkel 5 gescoorde puntjes in het laatste kwart was de wedstrijd niet meer te kantelen, en moest Poperinge eerbaar het hoofd buigen. Wel positief is dat Bruynsteen stilletjes aan terug op peil komt.

Scoorden: Esprit: 3 Vanelslander: 4 Vanuxem: 7 Hoflack: 5 Ryon: 4 Parmentier:2 Bruynsteen: 9 Pieters: 13 Tierssoone: 2

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.