Skip to main content

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert BBC Poperinge ook dit jaar een jeugdstage. Trainingsdagen zijn donderdag 27 december en vrijdag 28 december. In deze week vervallen uiteraard de gewone trainingen. De stage start om 9 uur en eindigt om 16 uur. Op donderdag worden de trainingen geleid door een aantal ervaren trainers van andere ploegen, terwijl de tweede dag de eigen jeugdtrainers aan de slag gaan met hun spelers.

Na de vrijdagstage (vanaf 16uur) worden alle spelers (samen met broertjes en zusjes) uitgenodigd om te smullen van pannenkoeken met chocomelk in de cafetaria van Blue Star op de sportzone. Die worden door de club aan iedereen gratis aangeboden.

Inschrijven voor de stage gebeurt via de jeugdtrainers of de ploegverantwoordelijke. U hoeft alleen het bijgevoegde inschrijvingsformulier in te vullen en samen met 60 euro in gesloten omslag af te geven. Om organisatorische redenen vragen we evenwel in te schrijven tegen uiterlijk vrijdag 14 december. In deze prijs zijn ook 2 broodjesmaaltijden en drank over de middag inbegrepen.

De eindverantwoordelijkheid van de stage berust bij Ringo Vandenberghe, speler van Poperinge One en Two. (0494/19 87 17)

Zoals het al een aantal jaren een traditie is, wordt de stage afgesloten met onze ‘felgesmaakte’ Breughelavond, dit op vrijdag 28 december. We weten dat de timing zeker niet ideaal is, maar we hopen dat we toch op jullie aanwezigheid kunnen rekenen. Meer inlichtingen hierover volgen binnenkort.

We duimen uiteraard dat op deze stage massaal wordt ingetekend.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.