Skip to main content

Ho, ho, hou je klaar voor de Kerststage!

Het is weer zover, ook dit jaar komt er een Kerststage. De Kerststage vindt plaats op donderdag 28 en vrijdag 29 december. In deze week vervallen uiteraard de gewone trainingen van Basket Poperinge. De stage start telkens om 9 uur en eindigt om 16 uur. Op donderdag worden de trainingen geleid door een aantal ervaren trainers van externe clubs en dit onder de deskundige leiding van Ringo Decaestecker. Ringo heeft reeds meer dan 15 jaar coach-ervaring waarvan een paar jaar in 3 de en 2 de klasse! De tweede dag gaan de eigen jeugdtrainers in de voormiddag aan de slag met hun spelers. In de namiddag worden er challenges georganiseerd zodat alles wat in Kerststage is bijgeleerd kan gebruikt worden. Deze challenges vinden plaats in eigen team. Na de vrijdagstage (vanaf 16uur) worden alle spelers (samen met broertjes en zusjes) uitgenodigd om te smullen van pannenkoeken met chocomelk in de cafetaria van damesvoetbalclub Westhoek Poperinge (KBS kantine) op de sportzone. Die worden door de club aan iedereen gratis aangeboden.

Inschrijven voor de stage kan online of via de ploegverantwoordelijken samen met 60 euro in gesloten omslag. Niet-leden (die wel aangesloten zijn bij een andere basketclub) betalen €70. Om organisatorische redenen vragen we evenwel in te schrijven tegen uiterlijk zaterdag 16 december. In deze prijs zijn ook 2 broodjesmaaltijden en drank over de middag en in de pauzes inbegrepen.

Dit jaar voorzien wij ook zoals andere jaren ook een toffe avond na de Kerststage. Maar anders dan andere jaren is dit geen Breughelavond. Wat dit zal zijn, houden wij nu nog even geheim. Verdere informatie hierover volgt nog.

We duimen uiteraard dat jullie massaal op deze basketstage intekenen.

Inschrijven