Skip to main content
In de kijkerNieuws

Koekjesverkoop

By 15 oktober 2021No Comments

Beste spelers en ouders,

Het is weer zover! Naar jaarlijkse gewoonte shotten we bij deze onze koekjesverkoop ten voordele van onze baskettende jeugd van start. Samen met deze brief vind je het bestelformulier terug waarop de verschillende keuzes staan en waar je de gewenste aantallen en totalen kan invullen. De 3 beste verkopers krijgen elk een waardebon van 75€. De volgende 7 die de top 10 beste verkopers afsluiten krijgen elk een waardebon van 25€.

Omdat basket een teamsport is, krijgt ook de jeugdploeg die gezamenlijk de meeste dozen verkoopt een beloning die zeker de moeite waard is. Iedereen die dit jaar minstens 10 dozen verkoopt krijgt bovendien een Basket Poperinge set badhanddoek met kleine handdoek. (per minder verkochte doos kan 3€ opleg betaald worden)

We hopen dus dat de opa’s en oma’s, tantes en nonkels, buren en vrienden heel warm gemaakt kunnen worden en dat de verkoop opnieuw een spetterend succes wordt.

Gelieve alle bestellingen en gelden tegen 22 oktober af te geven aan jullie ploegafgevaardigden.

PS: er kunnen nog altijd Basket Poperinge Spalding rugzakken bekomen worden voor 30€.

Veel succes allemaal!

Het Comité B (Basketbal) heeft altijd helpende handen van enthousiaste medewerkers te kort. Voel je je geroepen om op organisatorisch, administratief of logistiek vlak je steentje bij te dragen, aarzel zeker niet ons hierover aan te spreken. We verwelkomen je graag in het comité! (Kevin Bervoet 0491/373418 – Severine Marris 0496/769242)

Bestelbon Brief Trooper