Skip to main content

Beste spelers en ouders,

Ook dit jaar organiseren we weer een koekjesverkoop. Dit is voor ons en de club de enige mogelijkheid de spelers te voorzien van uniforme uitrusting op een financieel aantrekkelijke tot gratis wijze.

Dit jaar gaan we ook voor een heel mooi en kwalitatief item, nl. een trainingspak. Een zwart trainingspak van JAKO met wit logo van Basket Poperinge ter waarde van 60. Dit trainingspak kan volledig gratis verkregen worden mits het verkopen van 20 dozen koeken. Dus per verkochte doos spaar je 3€. Wie bijvoorbeeld maar 10 dozen verkoopt kan de training alsnog aanschaffen mits een opleg van 30.

Het is dus aan jullie om zoveel mogelijk dozen te verkopen om de training gratis te verkrijgen. Spreek dus oma, opa, tante, nonkel, buren en collega’s aan om onze lekkere koeken te verkopen.

Ook dit jaar word de top 10 “best verkopende speler” beloond met een waardebon. De eerste 3 krijgen een waardebon van 75 en van de 4 de tot 10 de plaats een waardebon van 25. Ook wordt de best verkopende ploeg getrakteerd op 2 spelletjes bowling met spaghetti achteraf.

Onze verkoop start op 12 september en eindigt op 14 oktober. De eerste of tweede week na 14 oktober volgt dan de verdeling van de koeken. In de loop van de week van 19 september worden er pasmaten voorzien zodat er al gepast kan worden. Dit wordt later nog georganiseerd via de ploegverantwoordelijken.

Bij deze willen wij jullie alvast bedanken voor jullie inzet voor onze club en spelers.

Veel succes en maak er een spetterende verkoop van!

Sportieve groeten,
Comité B.