Nadat Poperinge zijn start miste (12-2), herstelde het gaandeweg het evenwicht. We zagen gedurende de eerste helft zelfs af en toe mooi basketbal. Give and go’s, strakke defense en veel inzet zorgden ervoor dat Rozenbeka niet verder wegliep en aan de rust was het geloof in een stunt dan ook reëel (30-20 ruststand). Dat geloof groeide nog, want de U12’jes pakten uit met een goede derde quarter, waarbij de tegenstander vaak het scoren werd belet en wijzelf wel de weg naar doel vonden (32-27 einde derde kwart). Tot op 5 minuten van het einde zat een stunt er zelfs in (38-33), maar toen brak helaas de veer en scoorde Rozenbeka net iets teveel easy baskets (46-33 eindstand). Maar als je weet dat de heenwedstrijd met 22-77 verloren ging, dan kunnen we alleen maar fier zijn op dzee prestatie van de U12B. Coaches Travis en Senne kunnen dan ook met opgeheven hoofd op deze eerste ronde terugkijken. Wordt vervolgd…