Skip to main content

Woensdagavond en coach Coudyser mag zijn eerste wedstrijd van het seizoen aanvatten. BBC Wervik A is de tegenstander in deze oefenpartij. Met het woord oefenpartij is dan ook bijna alles gezegd.

Wervik begint furieus en onze roodhemden hadden dit duidelijk niet verwacht. Na enkele minuten staat er dan ook al een 10-puntenkloof op het bord. Poperinge vergeet hoe het moet basketten en de slechte passes stapelen zich op. De weinige goeie aanvallen van de bezoekers worden vervolgens niet afgewerkt en zo mag Wervik comfortabel de rust in. Stand: 36-18.

Even lijkt er beterschap in de tweede helft maar al vlug is de hoop op een comeback weg. Poperinge speelt een erbarmelijke partij en de thuisploeg had waarschijnlijk een grotere uitdaging gekregen op een gewone training. Eindstand: 60-35.

Een schril contrast met de eerste wedstrijd maakt duidelijk dat er nog heel wat werk aan de winkel is. Lichtpuntje van de avond waren de prestaties van jeugdspelers Bloes en Nachtergaele die beiden een prima partij speelden.

Dat het dit weekend, waarin de Two twee bekerwedstrijden speelt, beter moet, is wel duidelijk. Coach Coudyser weet alvast wat te doen.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.