Voor deze eerste match van de terugronde kon ons coachend duo slechts 6 spelers opstellen, waardoor de rotatiemogelijkheden enorm beperkt werden. Dit had echter weinig een invloed op de wedstrijd. Poperinge was op alle vlakken beter; Betere defense, sterkere rebounding, betere afwerking, het zorgde er allemaal voor dat de wedstrijd nooit echt spannend werd. Hoewel de rood-witten op het einde van het eerste kwarter nog achter stonden (10-13), had je niet het gevoel dat de jongens het moeilijk hadden. Tijdens een mooier tweede kwart werd er vlotter gescoord en in no-time stond een 27-16 ruststand op het bord. Zelfde spelbeeld in de tweede helft, een sterker Poperinge buitte zijn kansen maximaal uit en begon de terugronde dan ook met een vlotte zege, waarbij iedereen tot scoren kwam (64-31 eindstand).