In zijn tweede wedstrijd van 2024 kreeg Poperinge opnieuw Wervik op het menu, dit keer op verplaatsing. Het werd geen copy-paste van de week ervoor want na 5 minuten stond er amper een 4-2 score op het bord. Een opeenstapeling van missers aan beide kanten zorgde voor een magere 10-10 op het einde van het eerste quarter. Daarna vonden de jongens van coaches Jana en David wel het gashendel en werd maar liefst een 0-30 neergezet! Match gespeeld dus aan de helft. Na de rust kon Poperinge verder de kloof uitdiepen zonder last te hebben van de loopfouten, die we de vorige wedstrijd zagen. Van 18-57 eind derde quarter ging het naar 24-72 aan het slot van de wedstrijd. Is de U12 aan een nieuwe zegereeks begonnen? De volgende wedstrijd is pas op 4 februari tegen Holstra Wings Wevelgem, tenzij er nog een bekerwedstrijd zou tussenkomen want de U12 bekert verder met de A-ploegen van Brugge, Ieper en Zwevegem als mogelijke tegenstanders.