De verplaatsing naar Wielsbeke werd gemaakt door 8 speelsters (Noor en Céline Braen op reis en Dieke kwetsuur ontbraken op het wedstrijdbad.) De Poperinge meisjes drukten onmiddellijk hun stempel op de wedstrijd. Met enkele mooie acties stond na de eerste quarter reeds een mooie bonus op het scorebord 6-22. In de tweede quarter werd vlot verdedigd en het shot van de thuisploeg bleef op niet scherp staan. Met de rust in zicht kwam Valerie bij een duel ongelukkig met het hoofd neer op de harde vloer en moest de strijd staken ( naar de spoed) De concentratie was even zoek bij beide ploegen. De thuisploeg bleef aanvallend krasselen en de rust werd bereikt met een mooie 11-39 voorsprong. De jeugdige thuisploeg bleef na de rust stevig verdedigen en het lokale shot begon nu ook te lukken. 26 – 51 einde 3de quarter. Met nog enkele 3 punters in de laatste quarter kwam de thuisploeg nog ietsje dichter, maar de Poperinge Girls hielden het hoofd koel’ Eindstand 48 – 68.