Skip to main content

Ondanks het feit dat Poperinge opnieuw onvolledig aan de opworp verscheen, speelde het een zeer sterke eerste helft. Defensief werden de richtlijnen prima uitgevoerd en offensief speelde Poperinge met veel “ballmovement”, waarin we zowel inside als outside scoorden. Vooral Pieters en Parmentier waren moeilijk af te stoppen. De 32 – 39 ruststand liet dan ook het beste verhopen.

Het was echter Roeselare dat het best uit de kleedkamer kwam, met een gezonde agressieve defense. Ook offensief liep het bij de thuisploeg heel wat beter, waarbij ze een 9 – 0 tussenspurt plaatsten. Een bezoekende time-out bracht niet onmiddellijk soelaas, maar toch gingen de bezoekers het vierde quarter nog in met een minieme 53 – 56 bonus. Drie opeenvolgende driepunters van Wytewa en het feit dat BBC het aanvallend amper nog georganiseerd kreeg, zorgden ervoor dat de Hoppeploeg in
de vierde periode al snel tegen een achterstand aan keek. Coach Maes kreeg de trein niet meer op de rails en Roeselare hield de zege aan huis.

Speelden: Vanelslander 6, Degros 2, Esprit 3, Ryon 6, Parmentier 20, Bruynsteen 3, Pieters 17, Feryn, Tierssoone 5.

Q1 15/22, Q2 17/17, Q3 21/ 17, Q4 18/6

Hopelijk is BBC binnenkort terug voltallig … kan er harder gewerkt worden op training, zodat dit team in staat is om tegen alle ploegen 40 minuten competitief te spelen.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.