Na een briljante start van Poperinge stond het 0-6 en had de coach van Kortrijk al een eerste time-out nodig. Al snel herstelde Kortrijk het evenwicht (8-8 ), maar het bleef een fijn kijkstuk. En na 14-14 plaatste Poperinge opnieuw een 0-6 en zo sloten we het eerste kwart af met een 14-20 voorsprong. Het tweede kwart verliep wat minder gunstig. Slordigheden slopen in het spel en balverliezen zorgden voor een eerste achterstand net voor rust (32-30 ). Tijdens het derde en vierde kwart sloop Kortrijk verder weg (maximale voorsprong van 7 punten bij 50-43). Maar Poperinge had nog een fantastisch eindschot in huis, met een 0-7-tussenspurt stond het plots 50-50 en leek er zelfs een stunt in de maak. Helaas kon Poperinge het niet afmaken en slaagde Kortrijk met 2 vrijworpen er toch in om de overwinning over de streep te trekken. Ondanks de nederlaag mogen de onzen fier zijn op hun prestatie, het was een intense, knappe wedstrijd.