De U14 van Coach Ringo kregen de buren uit SKT Ieper voorgeschoteld. De Hoppeplukkers waren vanaf minuut 1 gretig en alert en plukten daar snel de vruchten van af. Met veel pressing op de bal, kon er meteen een grote kloof worden geslaan. 23-2 na 10 minuten. Ook in het 2de quarter liet Poperinge niet begaan en ging op zijn elan verder. Met enkele mooie combinaties, kon de coach tevreden zijn en zag je dat het vertrouwen week na week groeit. Ruststand 47-5. De 2de helft was een formaliteit, SKT vocht voor wat het waard was, maar onze U14 bleken uiteindelijk een maat te groot. Eindstand 87-13. Met 3 op 3 trekken onze youngsters volgende week naar Heuvelland waar mogelijks de 1ste plaats in het klassement op het spel staat.