In vergelijking met vorige week hadden onze U16 nog een gekwetste speler extra, wat duidelijk te veel in de hoofden van de spelers was gekropen. Hoewel de start nog meeviel (6-6 na een paar minuten) viel op dat de jongens van coach Rens zeer moeizaam tot scoren kwamen. Een 0-14-tussenspurt van Langemark maakte dat pijnlijk duidelijk (6-20 op het einde van het eerste kwart). Tijdens de 2de periode herstelden de rood-witten het evenwicht en aan de rust keek Poperinge tegen een 13-punten achterstand aan (19-32). Het bleef moeilijk en ook na de rust scoorden de onzen onvoldoende om gelijke tred te kunnen houden met een op papier even sterke tegenstander (27-47 einde derde quarter). Daarna kon Poperinge het evenwicht wat herstellen, maar dichter komen lukte niet meer. Een 38-57 eindstand maakte pijnlijk duidelijk dat er een gebrek aan kwaliteit was in het spel. Een wedstrijd om vlug te vergeten…