In een prachtige retro-zaal startten beide ploegen gelijk-opgaand. Na een spannend eerste kwart stond het 13-15. Daarna vonden de roodwitten het welletjes en staken ze een tandje bij. Met agressievere defense, mooie aanvallen en een goede teamgeest bouwde Poperinge een eerste kloof (16-29), waarna het consolideerde tot aan de rust (18-35). In het derde kwart startten de onzen opnieuw beter en in geen tijd stond het 21-45, waarna er maximaal geroteerd kon worden. Iebac bleef nu op gelijke hoogte, maar ook niet meer dan dat. Uiteindelijk zou op het einde van de wedstrijd de veer nog breken en kon Poperinge met een dertiger op zak huiswaarts keren. Al bij al een eenvoudige overwinning, waarin het klasse-verschil duidelijk was.