Skip to main content

Op 27 en 28 december organiseert BBC Poperinge zijn kerststage voor de jeugd.

Om deze basketstage waardig af te sluiten trakteert de club ‘alle‘ jeugdspelers met pannenkoeken en chocolademelk in de cafetaria van voetbalclub Westhoek (naast de cafetaria van KFC Poperinge) op 28/12 en dit onmiddellijk na de stage (einde 16 uur). Inschrijven vooraf is wel noodzakelijk. Ook zusjes en broers kunnen gratis aanschuiven.

We willen op 28/12 iedereen (ook de supporters) mee laten genieten van de even traditionele ‘Breughelavond‘ (eveneens in de cafetaria van Westhoek) waarop we een uitgebreid assortiment fijne vleeswaren, vergezeld van heel wat verse groenten serveren voor de prijs van 16 euro. Je kunt ook opteren voor een rijkgevulde kaasschotel. (buffet vanaf 18.30 uur)

Voor de jeugdspelers voorzien we een speciaal tarief. Alle jeugdspelers kunnen mee ‘breughelen’ voor de prijs van 10 euro.

Inschrijven is noodzakelijk en dat gebeurt liefst met onderstaande brief ten laatste op 21 december (afgeven aan de trainer of ploegverantwoordelijke), of bij Marc Van Kemmel, Sint-Bertinusstraat 83, 8970 Poperinge. (tel 057/33 56 05) of via mail marcvankemmel@belgacom.net (betalen kan ter plaatse)

Uiteraard kunnen de jeugdspelers ook alleen komen genieten van een heerlijke pannenkoek (ook diegenen die niet deelnamen aan de stage). In de hoop jullie heel talrijk te mogen verwelkomen, sluiten we met iedereen een zalige kersttijd toe te wensen.

Nog even vermelden dat BBC ook aanwezig is op de Poperingse kerstmarkt en dit van 14 december t.e.m. 6 januari. Een bezoek aan onze Chouffe-chalet wordt door ons ten zeerste geapprecieerd. Tot heel binnenkort!

Brief

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.