Skip to main content

Op 27 en 28 december organiseert Basket Poperinge zijn kerststage voor de jeugd. Om deze basketstage waardig af te sluiten trakteert de club jeugdspelers met pannenkoeken en chocolademelk in de cafetaria van voetbalclub Westhoek Dames (naast de cafetaria van KFC Poperinge) op 28/12 en dit onmiddellijk na de stage (einde 16uur). Inschrijven vooraf is wel noodzakelijk. Ook zusjes en broers kunnen gratis aanschuiven. Graag doorgeven aan bestuurslid Marc Van Kemmel (marcvankemmel@belgacom.net) (ten laatste op 21/12)

We willen op 28/12 iedereen (ook de supporters) mee laten genieten van de even traditionele Breughelavond (eveneens in de cafetaria van Westhoek) waarop we een uitgebreid assortiment fijne vleeswaren, vergezeld van heel wat groenten serveren voor de prijs van 18 euro. (10 euro voor wie jonger is dan 12) Je kunt ook opteren voor een rijkgevulde kaasschotel. (buffet vanaf 18.30uur)

Voor de eigen jeugdspelers t.e.m. U18 voorzien we een speciaal tarief. Alle jeugdspelers kunnenmee breughelen voor de prijs van 10 euro. Inschrijven is noodzakelijk en dat gebeurt met onderstaande strook ten laatste op 22 december (afgeven aan de trainer of ploegverantwoordelijke), of bij voorzitter Kevin Bervoet (Tel 0491 37 34
18) of via mail kevinbervoet@hotmail.com (betalen kan ter plaatse)

Uiteraard kunnen de jeugdspelers ook alleen komen genieten van een heerlijke pannenkoek. (ook diegenen die niet deelnemen aan de stage)

In de hoop jullie heel talrijk te mogen verwelkomen, sluiten we met iedereen een zalige kersttijd toe te wensen.

Nog even vermelden dat Basket Poperinge ook aanwezig is op de Poperingse kerstmarkt – dit van 16 december t.e.m. 8 januari – en we nog medewerkers zoeken. (zie https://cally.com/event/subscribe/p4xetwbhkdhn5rdh)

Een bezoek aan onze ‘ Chouffe-chalet’ (of moeten we 7 Zonden chalet zeggen) wordt door ons ten zeerste geapprecieerd. Tot heel binnenkort!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.