Skip to main content

Zaterdagmorgen speelden onze U14b thuis tegen All4one Menen. Onze jongens waren van in de eerste minuut bij de les, goed samenspel en pressing zorgden voor een mooie kloof na eerste kwart: 19-4. Tweede kwart was van eenzelfde kwaliteit als het eerste echter met een duidelijk grotere foutenlast (5 fouten tov 1 voor Menen), stand 39-7 halfweg. Er was duidelijk een groot verschil qua spelniveau tussen beide ploegen. Het derde kwart was nog steeds van goed niveau van Poperinge, helaas met weeral een hogere foutenlast, na driekwart wedstrijd stond er 61-15 op het scorebord.
Net als vorige week in Marke sloeg de vermoeidheid toe bij verschillende spelers in het laatste kwart, hierdoor minder druk op de bal, ook wat minder motivatie gezien de stevige voorsprong en een nog hogere foutenlast (7). Tijdens de laatste 10 minuten scoorde Menen hierdoor bijna evenveel punten als in de andere 3 kwarten samen (13). Een werkpuntje voor tijdens de trainingen volgende week maar hoe dan ook zeer mooi resultaat voor de eerste thuismatch van het seizoen: 77 – 28.