Skip to main content

Welke club is Basket Poperinge?

Basket Poperinge werd in 1977 opgenomen in de familie van basketploegen bij de KBBB onder stamnummer 1911. De club wil er naar streven om de basketsport in de regio Poperinge, Heuvelland, Vleteren populair te maken en aan iedereen (jongens en meisjes) een gedegen sportieve opleiding te geven.

100+

spelers

4x

kampioen

Nieuwsbrief

Iedere thuiswedstrijd brengen we een nieuwe versie van onze nieuwsbrief uit. Hier kan je al onze nieuwsbrieven digitaal terugvinden om te downloaden of nog eens rustig na te lezen.

Hoe geraak ik aan een medische fiche?

Om basketbal te willen spelen in competitie is het verplicht om in bezit te zijn van een geldige medische fiche. Deze fiche kun je hier downloaden. Laat deze door je huisarts invullen en bezorg hem daarna zo snel mogelijk aan je coach.

Ik heb een blessure opgelopen, wat nu?

Wanneer je een blessure opgelopen hebt in een wedstrijd of tijdens de training dan laat je dit best zo snel mogelijk weten aan je coach. Tevens vul je het Ethias aangifteformulier voor een lichamelijk ongeval in. Dit kun je hier downloaden.

Hoe vul ik een aangifteformulier correct in?

Om het gemakkelijker voor je te maken, hebben we een formulier opgemaakt hoe je dit formulier moet invullen. Je kunt dit hier downloaden. Het document kan ingediend worden bij Linda Beauprez, Doornstraat 44A, Poperinge.

Welke gedragscodes moet ik naleven?

BBC Poperinge is een club waar coaches, jongeren, ouders en de bestuursleden nauw willen samenwerken. We houden eenzelfde doel voor ogen: iedere jongere zoveel mogelijk de kans bieden zichzelf te ontplooien tot gezonde, sociale en ruimdenkende adolescenten via de basketbalsport. Waar mensen samen werken en samen sporten moeten er goede afspraken gemaakt worden, want goede afspraken maken goede vrienden. Indien iedereen binnen de club deze afspraken nakomt kan dit alleen maar bijdragen tot een nog aangenamere manier om onze sport te beoefenen.

Via onderstaande documenten kun je de gedragscodes bekijken.