Zaterdag waren onze spelers op bezoek bij Avelgem. Voor de wedstrijd was het al duidelijk dat het geen gemakkelijke zou worden. Ze waren duidelijk hun nederlaag in Poperinge nog niet vergeten. De sfeer was uiterst gespannen. Onze spelers startten dramatisch in de eerste periode met 16-4 op het bord. Niemand van onze jongens raakte echt op dreef en ook de scheidsrechters waren niet echt Poperinge gezind. De tweede periode was al niet veel beter en aan de rust stond het al 36-14. Wedstrijd gespeeld dacht Avelgem, maar dan hadden ze wel de weerbaarheid van ons team onderschat. Na de rust kregen we een totaal ander Poperinge te zien en bij Avelgem werden de gezichten somberder. We konden de laatste periode aanvangen met een 47-32 achterstand en alles was nog mogelijk. In de vierde periode kregen we echter te kampen met foutenlast en een speler (8) van Avelgem die werkelijk alles lukte, met 3 driepunters op rij. Toch nog een mooi eindresultaat met 64-51 in moeilijke omstandigheden. Volgende week op bezoek bij Scaldis Zwevegem A.