Skip to main content

Het einde van het seizoen is in zicht en zoals het een goede traditie is, wil Basket Poperinge in schoonheid afsluiten. Aan de formule van het eindeseizoensfeest wordt een klein beetje gewijzigd. Het wordt opnieuw een combinatie van het sportieve aspect met later op de avond (vanaf 18u30) aandacht voor het culinaire. Deze keer bieden we heerlijke luxe rundsburgers of vegetarische burgers aan.

Alles gaat door op zaterdag 18 mei 2024. De wedstrijdjes spelers vs ouders gaan door in de namiddag en worden nog gecommuniceerd. Dat sportieve deel zal plaatsvinden in de sporthal. Het culinaire gedeelte gaat door in de cafetaria van KFC Poperinge Ladies (cafetaria op de sportzone, naast die van KFC Poperinge).

Wie ’s avonds wil deelnemen en dus genieten van de burgers, moet wel vooraf inschrijven via onderstaande knop. De forfaitprijs voor een hamburger voor een volwassene is €20 (max. 2 burgers), kinderen onder de 12 jaar betalen slechts €12 (max. 1 burger). Gelieve dus iedereen in te schrijven die meekomt. We verwachten je inschrijving ten laatste op 10 mei 2024.

We hopen jullie massaal te mogen verwelkomen om samen het einde van het seizoen te vieren.

Inschrijven