Skip to main content

Bij Basket Poperinge proberen we voortdurend te streven naar de beste oplossingen voor onze club. Omdat we communicatie hoog in het vaandel dragen, hebben we besloten om het Twizzit te hanteren. Hieronder wat meer informatie.

Wat is Twizzit en waarvoor dient het juist?
Twizzit is een online sportplatform waar je als speler, ouder of sympathisant alles kan terugvinden omtrent de club. Nieuwsberichten, teamchat, de competitiekalender, trainingsuren, je lidmaatschap, … alles staat gecentraliseerd in dit platform.

Waarom gebruiken we Twizzit?
We stellen vast dat er veel verschillende platformen in omloop zijn momenteel, denk maar aan Messenger, WhatsApp, Teamy, etc. We willen daarom als club alles via 1 platform laten verlopen om zo heel gericht te kunnen communiceren met elkaar.

App voor smartphone gebruikers:

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.twizzit.TwizzitApp
iOS: https://apps.apple.com/nl/app/twizzit/id1196308140

Wat moet ik nu juist doen?
Wanneer je lid wenst te worden dan vul je onderstaand formulier in en verwerken wij je aanvraag zo snel mogelijk. Daarna krijg je toegang tot het platform.

Eenmaal je toegang hebt, vragen we om steeds je aanwezigheid in te geven zodat de coach een overzicht heeft voor trainingen en wedstrijden. Ook is er een chat waar je onderling kan communiceren met de ploeg.