Op zaterdag 9/12 kende de U12 van Poperinge Holstra Wings Wevelgem als tegenstander in de strijd om de beker van West-Vlaanderen. Wevelgem speelt een reeks hoger dan de jongens van coaches Jana en David, hetgeen alvast niet bleek uit de eerste minuten van de wedstrijd. Aan beiden kanten werd er amper gescoord, als gevolg van enerzijds een stevige defence maar anderzijds ook door een gebrek aan spelopbouw. Het eerste quarter eindigde met een gelijk opgaande 9-10 score. Wevelgem stak in de volgende periodes een tandje bij met een harde pressure on the ball. De thuisploeg had duidelijk moeite om een antwoord te bieden op deze aanhoudende agressieve defence en kon zelf niet genoeg druk zetten in verdediging. In aanval focusten de roodhemden zich te veel op de scores onder de korf waarbij ze zich diverse keren vastliepen. Van 22-30 aan de rust ging het dan ook naar 37-49 aan het einde van het derde quarter. Poperinge bleef evenwel strijden en wist meer en meer om te gaan met de solide verdediging van een zeer gedreven en fysiek sterke tegenstrever. Op die manier kon een grotere kloof worden vermeden om te eindigen met een 49-67 stand op het bord. Met deze laatste match van het jaar kan de U12 terugblikken op een zeer mooie eerste periode. Kort na Nieuwjaar is er opnieuw een bekermatch: op 6/1/24 wordt er thuis gespeeld tegen BBC Wervik.