Met het bezoek van Deerlijk/Zwevegem, kregen we een strijd voor de 5de plaats voorgeschoteld. Beiden stonden op gelijke hoogte in het klassement, onze youngsters wisten dus wat er op het spel stond. De start van de wedstrijd liep wat stroef, maar eens de motor op volle toeren draaide gingen de jongens met een verdiende voorsprong de rust in. De focus lag vooral in defense en rebound waar onze jongens vaak te laks waren. In de 2de helft was dit werkpunt beter en werden er ook enkele mooie aanvallen op de mat gebracht, ook de voltallige bank kwam aan spelen toe. Ruime en verdiende overwinning 82-39.

Volgende week krijgen onze jongens de buren uit Ieper op bezoek en tevens de autoritaire leider in het klassement. Benieuwd hoe lastig onze jongens het de leider kunnen maken.