In poule H van de Beker van West-Vlaanderen U16 staan onze jongens tegenover WIBAC Sint-Eloois-Winkel en BBC Wervik. Net voor de competitiestart werd al gewonnen van WIBAC. Op 2 december waren we te gast in Wervik, die de voorbije maanden de 2de plaats wist te bemachtigen in hun competitiereeks Niv.4 E. Toch was meteen duidelijk dat Poperinge een maatje te groot was en bij de minste versnelling makkelijk uitliep. Tijdens quarter 1 klampte Wervik nog wat aan (14-19), maar de volgende tien minuten werd een definitieve kloof geslagen met 7-24 en ruststand 21-43. Het werd niet de beste wedstrijd van de jongens van Glenn Degros, maar het team deed plichtsbewust wat moest gedaan worden om een simpele winst te bekomen. Na de rust werden quarterstanden 10-26 en 11-23 op de mat gezet. De eindstand werd zo 42-92, waardoor onze U16A met een fijn gevoel de winterstop in kan gaan en benieuwd kan uitkijken naar de tegenstander van 2024!

Score: Mathis Samyn 19, Victor Leuwers 15, Jasper Couchez 14, Emiel Dumelie 14, Dauwe Metsu 12, René Cailliau 8, Léon Ruyssen 6, Warre Christiaen 4.