Met een interim-coach in een sfeervolle salle des sports, ging Poperinge op zoek naar zijn tweede overwinning op rij. Het begin was alvast veelbelovend, na een achttal minuten stond er een eerste kloofje op het bord (12-17). Maar na een time out stelde Heuvelland een eerste maal orde op zaken (18-17 einde eerste kwart). Tijdens het tweede kwart herhaalde dit scenario zich. Poperinge sloeg een kleine kloof, Heuvelland nam een time out en alles was te herdoen aan de rust (30-29). Na rusten werd het een duel der dertienen en kon Heuvelland ditmaal een kloofje slaan (48-42 einde derde kwart). Maar nog was het niet gedaan, want met agressief basket konden de onzen de kloof opnieuw dichten (59-59). Heuvelland kreeg nog een laatste aanval en ultieme vrijworpen, maar beide werden gemist en zo eindigde deze boeiende partij op een billijk gelijkspel.