In een zaal waar de tijd is blijven stilstaan, ging Poperinge op zoek naar de tweede plaats. De start was alvast veelbelovend (2-10), maar daarna vielen de rood-witten wat stil en knokte Iebac zich terug in de wedstrijd (12-14). Pas op het einde van het tweede quarter kon Poperinge dankzij een sterke en snelle Thor de voorsprong terug wat uitbouwen (16-26 aan de rust). Tijdens een met veel fouten ontsierde tweede helft, bleef de 10-puntenkloof voortdurend op het bord en sloop Poperinge steeds wat verder weg. Uiteindelijk zou de ploeg van coach Rens het seizoen afsluiten met een twintiger op het bord. En ondanks de kwetsuur van Guillaume, was de vreugde na de wedstrijd groot omwille van die verdiende tweede plaats (34-54 eindstand).