Skip to main content

De tweede topper van het seizoen beloofde een spannend steekspel te worden. Izegem had slechts 1 verliesmatch, terwijl de mannen uit Poperinge net achter hen stonden in de klassering. De spelers van coach Cambier kenden een goede start. Onder impuls van een uitmuntende Gelein sloegen de bezoekers een kleine kloof. Slordige passing en verschillende balverliezen waren de oorzaak dat Poperinge zijn bonus verspeelde. Rust 32 – 34.

De thuisploeg startte zeer goed aan de tweede helft. De bezoekers wilden echter zeker niet onderdoen. Dit leidde tot een gelijkopgaand 3de kwart. (42 – 43) In de slotperiode liet Poperinge na om de rust en kalmte te bewaren en gaf zo de wedstrijd uit handen.

Q1 16/22, Q2 16/12, Q3 10/9, Q4 15/9

Spelers: Van Kemmel, Snauwaert, Gelein 18, Paris Y Lopez 9, Doolaeghe 4, Verhaeghe 3, Bloes 6, Van Maele, Vanhee, Pattyn 3, Lammertyn 3, Vanrenterghem 6.