Voor een vol huis (o.m. veel U14-jongens aanwezig) miste Poperinge zijn start compleet (2-11). Maar nog in het eerste kwart, knokten ze zich terug langszij en kwamen zelfs een eerste maal op voorsprong (14-13). Helaas scoorde Wervik net voor het einde van een boeiend eerst kwart een mooie driepunter (14-16). Ook in het tweede kwart van de wedstrijd bleef het spannend, of zoals een ref beschreef: een leuke, maar geen goede wedstrijd. Al slaagde Poperinge er wel in om met een kleine voorsprong te gaan rusten (29-23). Na rust waren de onzen niet onmiddellijk wakker en in geen tijd stond Wervik terug langszij. De bordjes zouden op het einde van dat quarter zelfs helemaal in evenwicht staan (35-35). In het vierde kwart zakte Poperinge wat weg, rebound werd niet meer verzorgd, de afwerking bleef ondermaats en defensief lieten ze plots vreemde steken vallen. Uiteindelijk zou een intelligenter Wervik de wedstrijd naar zich toe trekken, eindstand 45-51. Een boeiende, spannende en jammerlijke nederlaag.