Skip to main content

Een wedstrijd, die er nooit één was, zo zou je de confrontatie met ons zwart beest kunnen samenvatten. Een in het eerste kwart outstanding Poperinge, overklaste de tamme tegenstander op alle fronten. Defense, rebounding, vlot aanvalsspel, het zat allemaal vervat in dat eerst kwart (21-3). Daarna werd het minder, veel minder. Slordig spel langs beide kanten, zorgde wel voor wat meer evenwicht, maar spannend werd het niet. We gingen rusten met een 29-12 tussenstand. Nadien bleef Poperinge in datzelfde ondermaatse bedje ziek en kwam Heuvelland zelfs even terug tot op 10 punten. Toen sloeg de diesel eindelijk terug aan en konden we met een genietbaar 4de kwarter deze wedstrijd neerleggen. Het klassenverschil was uiteindelijk wel duidelijk en zo doet Poperinge volop mee voor de podiumplaatsen. Eindstand: 62-40.