Skip to main content

De wedstrijd startte onder een slecht gesternte, maar net op tijd kon het reserve-scorebord opgestart worden. De onzen lieten zich dit niet aan het hart komen en startten met mooi en snel basketbal. Al gauw stond er een eerste kloofje op het bord (18-11 einde eerste kwart). Dit kloofje werd gedurende het tweede kwart verder uitgebouwd en we konden gaan rusten met een 33-17 voorsprong. Niet helemaal wakker uit de kleedkamer komende, liet Poperinge Iebac tijdens een moeilijker derde kwart zowaar terugkomen (45-35). Maar op het einde van datzelfde quarter toonden de rood-witten terug dat ze de betere waren (51-35). De veer was nu gebroken bij de tegenstander en de onzen bleven verzorgd basketbal spelen. Een mooie 69-42 overwinning was het resultaat, bovendien kon coach Rens iedere speler voldoende speelminuten gunnen.