Skip to main content

Zaterdag werd een uurtje training gekoppeld aan een vriendjesdag. De spelertjes van de U8 mochten vriendjes uitnodigen om eens kennis te laten maken met ‘hun’ sport. Aan de hand van leuke spelletjes maakten ze kennis met basket. Dit o.l.v. Coach Jari en Mathis. We zagen een enthousiaste bende aan het werk!

Daarna ons snel omkleden en iets eten, want kort erna volgde onze wedstrijd tegen SKT Ieper.

Het was alvast heel leuk dat enkele vriendjes bleven kijken en supporteren, dikke merci hiervoor!

Onze spelertjes stonden vol energie en aandacht op het plein. Net zoals anders gaven ze opnieuw het beste van zichzelf en dit onder leiding van coach Jari en Mathis. Met hun tips gingen ze telkens aan de slag en wat blijft het toch mooi om die vooruitgang te zien. In het begin van het seizoen gingen de shotjes amper binnen, terwijl we nu toch enkele mooie vlotte scores konden zien. De vooruitgang bij het dribbelen is ook enorm en de defense is bij veel spelertjes echt top!

Coaches, ploegverantwoordelijke en supporters konden opnieuw genieten van een mooie wedstrijd. De eerste seizoenshelft kunnen we in schoonheid afsluiten. Langs deze weg willen we het bestuur ook bedanken om de U8 te laten starten in september. Het belooft alleen maar goeds voor in 2024.

Fijne feestdagen allemaal en de spelertjes kijken alvast uit naar hun 1ste kerststage bij Basket Poperinge.