Waar wielrenners vandaag de Italiaanse bloemenkust bezoeken, waren onze basketters te gast aan de Noordzee… Poperinge nam een verschroeiende start en deed de tegenstander naar adem happen. Met een verpletterende score van 3-22 halfweg de eerste helft en 8-48 aan de rust, bewezen onze jongens en meisjes dat ze momenteel grote stappen vooruit zetten. Hun geheim? Een sterke passing, minimale dribbels, vrijlopen en toepassen wat ze op training leren. Aan de rust stond het rugnummer van alle spelers op het scorebord: samenspel is o zo belangrijk. Coaches Pieter en David kunnen terecht trots zijn. De spelers van De Panne verdienen een pluim voor hun tweede helft, waarin ze wat meer in hun spel konden komen, al moeten we toegeven dat de concentratie bij Poperinge niet meer 100% was en we te veel slordige passes, gedribbel en te weinig beweging zagen. Uiteindelijk spraken de cijfers boekdelen: 3-22, 5-26, 20-12 en 8-15 resulteerden in een 36-75 eindstand. Raf 6, Mathis 15, Lore 4, Vic 4, Lars 7, Marie 2, Tove 4, Janne 10, Emiel 4 en Warre 19. Proficiat aan alle spelers met hun puike prestatie! Volgende week hopen we weer een mooie wedstrijd te zien tegen WIBAC in onze vertrouwde sporthal.