Skip to main content

Op zondagmorgen 4 december waren onze jongens en meisjes te gast in de sporthal van Langemark. Na een verkennend gelijkopgaand spelletje zette Poperinge een 0-10 versnelling op het scorebord, met Lars en Jerome als afwerkers en Janne als spelverdeelster. Voor de rust zagen de talrijk opgekomen supporters prima samenspel in het team en een vlotte score van Mathis, Raf, Warre, Janne en Emiel. Met een 9-30 ruststand werd in de tweede wedstrijdhelft gecontroleerd basket gespeeld. Tove, Lore en Vic verdienen een dikke duim voor hun inzet en samenspel en ook de afwerkers van de eerste helft toonden zich opnieuw present. De eindstand, 22-49, speekt boekdelen: proficiat aan het team van coaches Pieter en David, wat fijn om hen samen stapjes vooruit te zien zetten!